Антикризовий круасан

Криза, криза, криза. Мабуть всі якщо не думали то принаймі чули про кризу. Для мене особиста трагедія це то що для більшості ця криза була чимось зовсім несподіваним. Всі так турбувались власними справами що аж Ñ– не замітили як країна увійшла з стану контрольованого хаосу в напів контрольований хаос. Хоча перші признаки “дров” були видні ще цієї весни. І на початку вересня вже було замітно що скоро стане гаряче. Тільки от нажаль з кількістю прочитаних чи почутих новин обєм розуму не росте. Народ проскіпав Ñ– тепер “реальність” несподівано наздогнала всіх, е… мабуть правильніше сказати “наздоганяє”, так як саме цікавіше ще по переду.
Хто хоче взнати макро економічні причини – без проблем це може зробити. З мікро-економічних, по глибоко субєктівній думці – ось одна з них.
Хоча Ñ” Ñ– добра новина. І полягає вона у тому що Ñ” люди які зможуть зробити висновки. ІТішників тоже заділо. Тут народ зацінив інші закони ринкової економіки, Ñ–! о як не дивно – ІТ фірми можуть звільняти людей!!! Коли пачками народ кочував з фірми до фірми навіть не задумуючись про морально етичний аспек своїх вчинків, чомусь тепер, коли фірми роблять таке саме але навпаки, народ відчуває себе обіженим. Ну нічо, думаю спеціалісту який дійсно знає своє діло не Ñ” проблема знайти роботу. Швиденька розвідка показує що вакансії залишаються. А от товаришам які були в пошуках золотого дна мабуть настануть важкі часи. Хороший пост по темі.
Такщо пристягуйтие свої пояски панове, show is about to start.

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *